2kg Yoggies MINIGRANULE Ibérico vepřové maso s jablky lisované za studena s probiotiky
Kód: Y_1155Detailní popis produktu
Naše granule lisované za studena s vepřovým masem Ibérico, jablky a mořskou řasou uvítají zejména psí gurmáni. Ibérico je druh vepřového masa pocházející z černých iberských prasat, které obohatí potravu vašeho pejska a dodají potřebnou pestrost. Prasata se chovají ve Španělsku tradičním způsobem, jsou krmena na pastvinách a konzumují přirozenou stravu jako jsou žaludy, ořechy a byliny. Tím jejich maso získává jemnou a lahodnou chuť, obohacenou vyšším obsahem mononenasycených tuků, které jsou navíc ve srovnání s nasycenými o něco zdravější.
Tento druh granulí se nejlépe hodí:
- pro všechny dospělé psy v nižší zátěži
- pro psí seniory
- pro psy v dietním režimu nebo se sklonem k nadváze či kastrované psy
Yoggies granule lisované za studena jsou vyráběny procesem lisování do 40 °C ze syrových, pomalu sušených surovin. Pro psy jsou tak jako krmivo blíže přírodě, zachovávají si přirozenou chuť, vůni a výživové hodnoty. Suroviny jsou pečlivě vybírány, sušeny, mlety a poté jen lisovány do tvaru granulí.
Obsah syrového masa v našich granulích odpovídá cca 86 % syrového masa jako v misce naplněné B.A.R.F.em (před pomalým sušením do 40 °C). Granule neobsahují masokostní moučky, obilí, vedlejší produkty živočišného původu ani geneticky upravené suroviny (GMO). Naopak, jsou plné ovoce, bylinek, látek prospěšných pro vývoj i vitalitu psa a také probiotik. Ty se v těle psa postarají o podporu střevní mikroflóry, posílení imunity a celkové dobré zdraví psa. Protože víme, že zdravý pes znamená spokojený chovatel.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Za studena lisované granule |
---|---|
Velikost psa: | Malé plemeno |
Receptura: | Mix, Vepřové |
Stáří psa: | Dospělý pes, Senior |
Určení: | Bezobilné, Hypoalergenní, Redukce váhy |
Velikost balení: | 0 ÷ 3 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.